Gästsäng

Vi har sedan vi köpte torpet förra året diskuterat vad vi ska ha för säng i gästrummet. Vi vill helst ha ngt i äldre stil (surprice), som två personer kan sova bekvämt i och som inte tar så mkt plats. Det har varit lättare sagt än gjort.

Vi har tittat på en massa gamla kökssoffor, men hur man än vrider och vänder på dem så kan man bara sova en person i dem. Vi har tittat på bäddsoffor, men inte hittat några vi tycker passar.

Hemnes från IKEA har hela tiden varit med på ett hörn, men vi tyckte att den såg lite för "oträig ut"... Dvs att man ser att det inte är genuint furu eller likande som är målat, utan jag gissar att det är ngn form av träspån... 

Till slut verkar det som vi ändå bestämt oss för den. Vi måste/vill helt enkelt ha en lösning till midsommar och Hemnes är bäst hittills. Den har förvaringsmöjlighet, man kan dra ut den till en dubbelsäng och den ser ivf inte direkt trendig ut... :)

Så här ser det ut:

image139
Foto: IKEA.se

update - Nu är den inköpt! Irreterande nog fanns det bara en madrass kvar på lagret i Barkaby så ikväll åker sambon och inhandlar madrass nr två på IKEA Kungens Kurva. :).

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Jättefin!!

2007-06-18 @ 22:54:33
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Sara

Junitjej: Kul att du gillar den! Ska fota när vi satt ihop den också! :)

2007-06-19 @ 13:37:03
URL: http://lilltorpet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0