Lampa

Ytterligare en fin sak från Cosas! Mkt som passar till torpet där! :)

image201

Cosas.se

Ngt till torpet?

Den här etagefatet tycker jag skulle göra sig mkt fint på torpet!

image200

Bild från Cosas.se

Blåbär

Jag äter i princip alltid blåbär i min frukostyoughurt. Svenska kravmärkta från frysdisken. Vissa somrar lyckas jag plocka ihop lite och lägga in i frysen som räcker ngn månad eller två. Igår var blåbären slut i vår närmsta mataffär. Idag kollade jag i en annan butik men där var de också var slut,  alla hallon också, som annars brukar fungera bra som substitut... Vet inte om folk nyligen fått bärhysteri eller om det är slut hos leverantören?? Katastrof!! :)

Tyvärr har vi inga blåbärsris precis vid torpet, men en bit bort finns det men i somras fanns det i princip inga blåbär där, vet inte om ngn annan hunnit före eller om det var en dålig säsong. Här kommer en bild ivf. Får njuta av den tills de kommer in i butiken igen


image199
Foto från: www.bioresurs.uu

Kossorna

Sitter och kollar igenom bilder från i somras, och längtar nu mer och mer efter att det ska bli varmare och soligare! :)

Visst ser det ut som att de har det ganska bra i gröngräset?

image198
Foto:Privat

Foto och Blommor

Det var länge sedan jag var ute och fotade i naturen. Den här bilden har en kompis tagit med min kamera nere på torpet. Blir lite sugen på att gå ut på upptäcksfärd när jag ser denna bild. Som vanligt vet jag inte vad blomman heter.. :)

image197
Foto:Privat


RSS 2.0