Badtemperatur

Eftersom vi inte har någon dusch eller ens rinnande vatten så blir det till att bada i ån. Badtermometern visade dock 25 grader så det var inga problem.  :)

Badtermometer

Sammanfattning av helgen

Det började inte riktigt som vi tänkte oss. Efter ca 15 minuter i den precis från verkstaden anlända bilen så lossande ljuddämparen.Planerna fick ändras. Mattis snälla föräldrar  lånade ut sin bil (hans Pappa som precis lämnat den hos oss efter förra verkstadsbesöket). Vi strök därför några punkter från schemat. Men... vi kom inte ner förrens kl 3 till torpet. Kändes lite crazy att stå där nere och packa ur släpet, men det var ju ivf lite trafik på vägen ner. :)

Efter 5 timmars välbehövd sömn gick vi upp för att påbörja arbete.

Vi har rivit ut en stor del av köket, målat alla köksluckor, krattat, tömt brunnen ett par ggr mm. Nedan visas lite bilder av köksrivningen.

Köksrivning del 1Köksrivning del 2Köksrivning del 3


Imorgon ska vi ner!!!

Imorgon åker vi ner till torpet. Ska bli så kul (och en hel del jobb) Vi har hyrt ett släp och ska börja eftermiddagen (går ett par timmar tidigare från jobbet) med att byta våra nyinköpta sängar. Sedan hem igen, äta och packa allt som ska ner. På lördag börjar operation, renovera köket! :)

Många flugor i en smäll?

Någon som har erfarenhet av mygg och flugdödare (vilket namn...)? Idag tänkte jag se om jag kan hitta en sådan här.

Flugdödare
Mygg- och flugdödare från teknikmagasinet


Lummigt..

Så här lummigt är det på våran tomt. Den är rätt så vildvuxen. Vi har köpt både gräsklippare och Röjsåg så vi borde kunna få undan en del nästa gång vi åker ner. Vilket blir nu till helgen. Nedräkning har börjat!

Mkt grönt
Lummigt

I solnedgången

Sist (dvs första gången) vi var nere så hade vi en sådan här fin kväll. Eftersom det är ganska öppen kring huset så hade vi sol till efter 21. Sedan försvann solen bakom trädtopparna.

Första grillningen
Första grillningen, Möblerna är provisoriska. Dunken innehåller
vatten och inget annat :)

RSS 2.0