Jippie - Fröna har tagit sig

Jag vet att de inte ser allt för mkt ut för världen, men jag blev så glad när jag kom ut på morgonen till köket och mina små tomatplantor såg ut så här! Några ser man att de håller på att kämpa sig upp och två av dem ser man inte alls. Så jag får se hur de tar sig. Dessa två sköter jag nu med varm hand ivf :-)
image103

Fröer

Nu har jag köpt en massa fröer. Här ska förkultiveras...(som det tydligen heter) :)

Några av sakerna kan man plantera direkt i jorden. Men några måste planteras inomhus nu i mars... Förhoppningsvis så kommer jag kunna visa bilder längre fram när de börjar gro...

image102

Nu har vi bil igen :)

Efter ca 5 månader utan bil så har vi nu köpt oss en "ny" bil. Lycka! Nu kan vi återigen åka ner till torpet! :-) Det blev en Volvo 945 från 1996. Passar perfekt för att ta ner saker med till torpet. Den har stooort lastutrymme och dragkrok. Eftersom vi inte kör så mkt bil annars så får den stå på min sambos jobb i veckorna och de helger vi inte behöver den. Titta och njut ;-)



image100
Bilden är tagen av förra ägaren.

Saker till Torpet

Jag spanade in några av de länktips som Ljuvligt Hemma haft på sin blogg nyligen. Hittade några fina saker som jag tycker skulle göra sig bra nere på torpet!
85070-99
Trådkorg, Bänk och emaljfat från Cosas. Lykta, Lampa och Stege från Design Direkt.

RSS 2.0